ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία στο Λουτράκι – Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού της Φωτεινής “Έφυγε απο τη ζωή άδικα”

“Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά”, αναφέρει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης Φωτεινής, η οποία δολοφονήθηκε στο Λουτράκι, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο επιχειρηματίας, μιλάει για πρώτη φορά τόσο για την πρώην σύζυγό του όσο και για την κόρη τους, που περνάει δύσκολες ώρες.

“Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος” αναφέρει σε δηλώσεις του στο Mega.

Όλο το βάρος του τώρα, έχει πέσει στο 20χρονο κορίτσι, που έχασε ξαφνικά, τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Το στήριγμά της, την μητέρα της.

“Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της”, είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του. “Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα.

Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα”, λέει.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button