ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κατάσταση σοκ η οδηγός που σκότωσε τον οπαδό στη Θεσσαλονίκη-“Βρέθηκα στο λάθος μέρος…”

Σε κατάσταση σοκ η οδηγός που σκότωσε τον οπαδό στη Θεσσαλονίκη-“Βρέθηκα στο λάθος μέρος…”

«Είμαι απίστευτα σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Βρέθηκα στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να πράξω οτιδήποτε διαφορετικό. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τελείως άδικο θάνατο ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω…», αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που διένειμε ο δικηγόρος της, η 26χρονη οδηγός, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον νεαρό φίλαθλο από την Βουλγαρία, ο οποίος κυνηγημένος από χούλιγκανς, «έσβησε» στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η ιατροδικαστής Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση ο θάνατος προήλθε από κακώσεις κοιλίας/πυέλου. Η ιατροδικαστική έκθεση παραδόθηκε σε αστυνομία και εισαγγελέα οι οποίοι θα αποφανθούν για τα περαιτέρω.

Η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δείχνει ότι ο θάνατος προήλθε από το ΙΧ της 26χρονης η οποία μέσα στον πανικό της βλέποντας την συμπλοκή των οπαδών, πέρασε από πάνω από τον άτυχο 28χρονο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές τα χτυπήματα από την επίθεση των οπαδών προκάλεσαν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος της 26χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις και αφέθηκε ελεύθερη.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button