ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα – Επιτέλους ευχάριστα τα νέα

Λίγο πριν τις 21:00 ο πατέρας της 18χρονης:

«Με κάλεσε πριν απο λίγη ώρα το κορίτσι μου και με γέμισε χαρά. Μου είπε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε. Λέει πως είναι στα Μέγαρα Αττικής, μου έδωσε στοιχεία και διεύθυνση και θα πάμε με τη μητέρα της να την βρούμε αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι μου. Θα πάμε να τη δούμε και όλα θα πάνε καλά».

Είχε προηγηθεί ένα ασύλληπτον θρίλερ με μια σειρά από εικόνες να προβληματίζουν και μαρτυρίες να αξιολογούνται με προσοχή. Τελικά η 18χρονη δεν ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε μια γυναίκα στην αστυνομία. Ταξίδεψε στην Αττική και όπως είπε βρέθηκε στα Μέγαρα.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες.

Όπως λέει ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του, του τηλεφώνησε και του αποκάλυψε πως βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής

Η 18χρονη, σύμφωνα με το newsit.gr,  επικοινώνησε με τους γονείς της, στις Σέρρες και ο συναγερμός για την εξαφάνιση της κοπέλας έληξε.

Όπως τόνισε ο πατέρας της, η κόρη του βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής.

Του είπε πως είναι καλά, του έδωσε τη διεύθυνση που βρίσκεται και έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Οι γονείς της 18χρονης που επί 5 μέρες καρδιοχτυπούσαν για το παιδί τους, ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αθήνα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η νεαρή που μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Γερμανία είχε έρθει στον τόπο καταγωγή της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες. Το μεσημέρι της Τρίτης 29 Αυγούστου, είπε στη μητέρα της πως θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

Oι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν σε όλο το χωριό. Ζήτησαν από τους συγχωριανούς να τους βοηθήσουν, όμως οι ώρες περνούσαν και δεν έβρισκαν κανένα ίχνος από την κόρη τους. Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν την ώρα της εξαφάνισης κοντά στο σπίτι μία κοπέλα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη. Ο ταξιτζής είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη η κοπέλα που επιβιβάστηκε. Ωστόσο, ανέφερε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button