ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης: Πήγε να κάνει αίτηση στα Jumbo της Παιανίας και δεν γύρισε ποτέ!

Μυστήριο με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, καθώς εξαφανίστηκε όταν πήγε να κάνει μια αίτηση για εργασία στα Jumbo Παιανίας!

Ακολουθεί η έκκληση τoυ αδελφής της:

Η αδελφή μας Αρτέμης Βασίλη 19 ετών έχει χαθεί από την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι από το Κορωπί όταν έφυγε για να πάει στην Παιανία να κάνει αίτηση για δουλειά στα Jumbo. Στις 4 παρά εθεάθη στη 2η στάση Αττικής προς Παιανία.

Σας παρακαλούμε όποιος νομίζει ότι την έχει δει ή μπορεί να μας βοηθήσει με κάποια πληροφορία σας παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία.

Την ημέρα που χάθηκε φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γκρι πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη σας παρακαλώ κοινοποιήστε για να την βρούμε!

 

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button