ΔΙΑΦΟΡΑ

Λύγισαν οι τηλεθεατές: Το βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας να φωνάζει «νίκησα» που έδειξε η Αγγελική Νικολούλη

Για άλλη μία Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Στο συγκλονιστικό φινάλε της εκπομπής πριν από το Πάσχα, είδαμε ένα βίντεο όπου φαίνεται καρέ-καρέ η μικρή Τζωρτζίνα να χαίρεται και να φωνάζει ούσα μέσα σε ένα γήπεδο «κέρδισα» «λυγίζοντας» τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter για την αδικοχαμένη ψυχή για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα να αναφέρουμε πως η Αγγελική Νικολούλη έδειξε και ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που της έδωσε ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος φαίνεται να κρατά μία απόσταση από τα γεγονότα, κάτι που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους στο πάνελ της εκπομπής.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά αλλά μιας και το καταλάβανε τι έκαναν; Αν αναρωτιόμουν τι έγινε με τα παιδιά, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα τη στήριζα μέχρι τέλους; Όχι, δεν σκέφτηκα τίποτα. Αυτά που μου μετέφερε η Ρούλα ήταν ότι χρειάζονταν εξετάσεις περαιτέρω για το γονιαδικαό πρόβλημα».

Δείτε ορισμένα από τα tweets:

πηγη fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button