ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΈKTAKTO ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΈKTAKTO ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Σε καταγγελία για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης προχώρησε μια μητέρα, η οποία γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω facebook, για να ενημερώσει και άλλους γονείς.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η μητέρα, μια γυναίκα Ρομά προσπάθησε ήσυχα ,απλώνοντας το χέρι να πάρει κοντά της το παιδί. Τότε η μητέρα φώναξε και γυναίκα έτρεξε προς ένα μαύρο Ι.Χ. με αλβανικές πινακίδες, το οποίο την περίμενε με ανοιχτή τη πόρτα και αναμμένη τη μηχανή.

«Προσοχή μαμάδες στην Δελφών με Μαρτίου Παρασκευή μεσημέρι πήγαν να μου πάρουν τη μικρή από το χέρι. Η αστυνομία μέσα σε όλα μου είπε να το

διαδώσω σαν είδηση, Σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό στην Ανδριανουπόλεως την ίδια μέρα και πριν 10 μέρες στο σχολείο, που είναι Δελφών με Συνδίκα. Να έχουμε όλοι το νου μας στα παιδιά μας!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η Εβίτα Κάρτα, στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και ερευνά την υπόθεση.

Παρακαλώ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το έτσι ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο

Πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button