ΔΙΑΦΟΡΑ

Λαμία: Θρήνος για πατέρα τριών παιδιών που πήδηξε από ταράτσα και πέθανε

Έπεσε από ύψος επτά μέτρων – Το σοκαριστικό θεάμα αντίκρισε πρώτη η μητέρα του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το θάνατο 46χρονου άνδρα που, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πήδηξε από την ταράτσα του σπιτιού του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες -λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα- όταν οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της μητέρας του αδικοχαμένου άνδρα.

Ο γιος της είχε ανέβει στην ταράτσα του διώροφου σπιτιού τους και έπεσε στο κενό από ύψος επτά μέτρων, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στη ζωή του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 46χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες. Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Λαμίας. πηγη matrix24.gr

Ρόδος: Πέθανε μετά τη ληστεία που διέπραξε – Οι ισχυρισμοί του συνεργού του μετά το άγριο χτύπημα

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button