ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυνατός σεισμός – Αισθητός στις γύρω περιοχές

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν .Σεισμός έγινε στην Χώρα. Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μέγεθος: 4.1 R
Επίκεντρο: 7 χλμ Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

Το επίκεντρο εντοπίζεται  7 χλμ Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης Ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές, με τους σεισμολόγους να παρατηρούν πάντως το φαινόμενο.

Επίσεις…

Τι πρέπει να κάνεις ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του σεισμού: Προστάτευσε τον εαυτό σου. Εάν είσαι μέσα σε κτίριο

1.     Μείνε στο χώρο που βρίσκεσαι  και διατήρησε την ψυχραιμία σου. 2. Σκύψε, καλύψου κάτω από ένα γερό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο) και κράτησε με το χέρια σου το πόδι του.  Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάλληλο έπιπλο σκύψε στο μέσον του δωματίου μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σου και προστάτευσε με τα χέρια ,το κεφάλι και τον αυχένα σου. Απομακρύνσου από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα, φεγγίτες ή γυάλινα χωρίσματα)ή  έπιπλα και αντικείμενα που μπορεί να σε τραυματίσουν. εάν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο

1.     Απομακρύνσου από τις προσόψεις των  κτιρίων, στύλους με ηλεκτροφόρα καλώδια ή άλλα επικίνδυνα σημεία (όσο αυτό είναι δυνατόν), και προφυλάξου κατάλληλα.  2. Απομακρύνσου από την ακτή. Ύστερα από ισχυρό σεισμό μπορεί να δημιουργηθούν θαλάσσια κύματα (tsunamis).

Δεσμεύεται η κληρονομιά του Γ. Τράγκα με απόφαση της Αρχής για το Μαύρο Χρήμα

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα. Πόρισμα – κόλαφος 60 σελίδων. Με απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, δεσμεύεται όλη η κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα! Σε αυτό κατέληξε η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, μετά από 60σελιδο πόρισμα – κόλαφο, για τα περιουσιακά στοιχεία του γνωστού δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2021.

Τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, για τα οποία μάλιστα αντιδικούν και μέλη της οικογένειας του, σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, αγγίζουν διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρω σε τραπεζικές καταθέσεις και πολλά ακίνητα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Με βάση το 60σελιδο πόρισμα της Αρχής, που βασίστηκε σε τρίμηνη έρευνα, ανοίγει ο δρόμος, για την άσκηση ποινικών διώξεων, καθώς ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για να διερευνήσει το ενδεχόμενο ποινικών αδικημάτων, όχι φυσικά σε βάρος του δημοσιογράφου, καθώς ο θάνατος του τον καθιστά ποινικά ανέλεγκτο.

Η έρευνα, για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεκίνησε 3 μήνες πριν από το θάνατο του, μετά από ανώνυμη καταγγελία, που κατέληξε σε πόρισμα- φωτιά . Με αυτό διατάσσεται η δέσμευση της περιουσία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες:

  1. Μεγάλο μέρος της περιουσίας δεν δικαιολογείται από τα συνολικά δηλωθέντα εισοδήματα από το 2000 και μετά.
  2. Εντοπίστηκαν εταιρίες μέσω των οποίων διακινήθηκε χρήμα που εκτιμάται – από την Αρχή- ότι προέρχεται από αξιόποινες πράξεις
  3. Προκύπτει αδικαιολόγητος πλουτισμός

Η έρευνα ξεκίνησε από την Αρχή Καταπολέμηση της νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αφορμή αίτημα τράπεζας στην οποία «χτύπησε» μια συναλλαγή, καθώς και ανώνυμη επιστολή, που περιγράφει συγκεκριμένες οικονομικές συναλλαγές Η έρευνα αναβαθμίστηκε, μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, όταν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία από καταθέσεις σε τράπεζες και θυρίδες με ράβδους χρυσού, καθώς ακίνητα ακινήτων αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αρχή είχε στείλει έγγραφο προς τις αντίστοιχες υπηρεσίες Αγγλίας, Γαλλίας, Ηνωμένων Πολιτειών, Παρθένων Νήσων και αλλού, για να πληροφορηθεί για τις συναλλαγές και την περιουσία του δημοσιογράφου. πηγη ieidiseis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button