ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο θρύλος των Ειδικών Δυνάμεων, Κωνσταντίνος Κόρκας αφού κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των ΛΟΚ

Σε ηλικία 101 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θρύλος των Ειδικών Δυνάμεων Κωνσταντίνος Κόρκας. Ο στρατηγός «έφυγε» από την ζωή, σήμερα, 29 Μαϊου 2022, την ημέρα του ετήσιου μνημόσυνου για τις ψυχές των Πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι προηγουμένως είχε καταθέσει στεφάνι για τους ήρωες Ιερολοχίτες και Καταδρομείς που έπεσαν στο καθήκον υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα, στο μνημείο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής. Η καρδιά του δεν άντεξε και αφού επιτέλεσε το «τελευταίο καθήκον» άφησε την τελευταία του πνοή.

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη που πέθανε αναπάντεχα στην Ρόδο: «Μας έκαναν μπαλάκι»

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη, που πέθανε αναπάντεχα στην Ρόδο. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ολοκλήρωση της μεγάλης έρευνας για τον θάνατο του αδικοχαμένου μαθητή. Ο Λευτέρης υπέκυψε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης με υψηλότατο πυρετό. Η καταγγελία του πατέρα του, ότι οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Ρόδου δεν έδειξαν τη δέουσα σημασία με αποτέλεσμα η οικογένεια με το παιδί να φύγει και η περίπτωσή του να επιδεινωθεί μία μέρα αργότερα, προκαλεί αίσθηση.

Για τον λόγο αυτό, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερρευνηθούν πλήρως τα αίτια, ενδεχομένως τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν ένα 16χρονο παιδί στον θάνατο. Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Αγρέλλης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ανέφερε για τον θάνατο του παιδιού του: «Εγώ θέλω να πάρω απάντηση, γιατί την πρώτη μέρα που πήγε με υψηλό πυρετό δεν του έκαναν οι γιατροί εισαγωγή; Πότε θα του έκαναν; Όταν θα πέθαινε; Το παιδί μας, το κατεβάσαμε μαζί με τη μητέρα του στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου. Περιμέναμε υπομονετικά και μας γυρνούσαν γύρω – γύρω χωρίς να δώσουν σημασία. Αυτό πιστεύω εγώ. Το είδαν το παιδάκι μας και το γυρνούσαν γύρω – γύρω και ένας το έκανε μπαλάκι στον άλλο! Τελικά καταλήξαμε στα επείγοντα πάλι στα οποία δεν έκαναν τίποτα. Ούτε αίμα δεν του πήραν!».

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει: «ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με υψηλό πυρετό και διάγνωση σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή και σταδιακά παρουσίασε βελτίωση της κλινικής του εικόνας. Την 23η/5ος/2022 αιφνιδίως η κλινική του εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση λόγω μεγάλης συλλογής υγρών στους πνεύμονες και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια». πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button