ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου. Η είδηση ότι πέθανε, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους. Με πρόσφαστο βίντεο – εξομολόγηση η Αριάδνη Γερασιμίδου είχε αποκαλύψει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ασχολήθηκε για χρόνια με το ρεπορτάζ για τα αυτοκίνητα. Πριν από 10 ημέρες περίπου είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει, με αποτέλεσμα «να μην υπάρχει τρόπος να σωθώ».

«Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τελευταίο της μήνυμα στο Facebook, που ανέβασε οικείο της πρόσωπο στα social media, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!».

«Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα» είναι η εισαγωγή στο τελευταίο μήνυμα που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς που διατηρούσε σε Facebook και Instagram η Αριάδνη Γερασιμίδου.

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί, έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

» Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!.

Η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου που πέθανε από καρκίνο, ασχολήθηκε για χρόνια με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου © Facebook
» Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!:)» προστίθεται.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» είχε αναφέρει η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου στο πρόσφατο βίντεο, με το οποίο έκανε γνωστό ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου είχε συγκλονίσει πρόσφατα με βίντεο στο οποίο μίλησε για τη δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο © Facebook
» Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη» είχε προσθέσει.

«Πίστευα ότι δεν θα μπω ποτέ σε νοσοκομείο στη ζωή μου. Χόρευα, έκανα γυμναστική, ήμουν πολύ δραστήρια. Αυτήν τη στιγμή μου έχουν λείψει όλα όσα έχετε. Εκτιμήστε ό,τι έχετε, εκεί ήθελα να καταλήξω. Και αν έχετε κάποιο φίλο με κατάθλιψη, στείλτε αυτό το βίντεο για να δει τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι» είχε αναφέρει επίσης η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία πέθανε από καρκίνο.

πηγη apotis4stis5.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button