ΔΙΑΦΟΡΑ

Εύβοια: Συγκίνηση στον γάμο του 26χρονου Γιάννη που είχε πέσει για τον σταυρό στην Αμάρυνθο και έμεινε παράλυτος

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό, καθώς είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό που έδινε τότε την δίκη του μάχη με τον καρκίνο

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, τα Χριστούγεννα του 2020, ο 24χρονος, τότε, είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του. Η τύχη ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος του, καθώς ο Γιάννης βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα.

Για μέρες ήταν σε κώμα. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του.Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο και έγινε κομμάτι του σώματος του.

Mετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια, και ο Γιάννης “χόρεψε” το ζεϊμπέκικο της ζωής του .

Ο έρωτας αυτός και η αληθινή αγάπη επισφραγίστηκαν χθες Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 με τον γάμο τους. Ο αδελφός του Στέργιος αλλά και η μητέρα τους Κατερίνα με προσευχή και ακλόνητη πίστη στον Θεό παρακαλούσαν νύχτα μέρα . Και ο Γιάννης βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια. Χθες μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button