ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο : Τρόλεϊ με επιβάτες έπεσε πάνω σε φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε  στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένα τρόλεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας επιβάτης να τραυματιστεί.

Ο οδηγός του τρόλεϊ της γραμμής «13» έχασε τον έλεγχο του οχήματoς στη συμβολή των οδών Πατησίων και Θήρας, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ορισμένοι από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, με έναν εξ αυτών να μεταφέρεται στον «Ερυθρό Σταυρό». Ένας τραυματίας είναι το αποτέλεσμα τροχαίου που σημειώθηκε  στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του τρόλεϊ της γραμμής «13» έχασε τον έλεγχο του οχήματoς στη συμβολή των οδών Πατησίων και Θήρας, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ορισμένοι από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, με έναν εξ αυτών να μεταφέρεται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button