ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: Δεν περίμενε ότι θα ζήσει κάτι τέτοιο, έξαλλος ο τραγουδιστής – Όσα αναφέρει ο δικηγόρος του

Θύμα μιας διαδικτυακής απάτης αποδείχθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση κατά μιας σελίδας στο Facebook που παράνομα χρησιμοποιεί το όνομά του και δημοσιεύει ψεύτικες φωτογραφίες του.

Βασίλης Καρράς: Προωθούσαν σκεύασμα αδυνατίσματος μέσω “πειραγμένων” φωτογραφιών του

Η εν λόγω σελίδα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του τραγουδιστή, εκμεταλλεύεται τα προσωπικά δεδομένα του για να προωθήσει ένα προϊόν αδυνατίσματος. Οι διαχειριστές της ανήρτησαν πλαστές φωτογραφίες του Βασίλη Καρρά για εμπορικούς σκοπούς, όπου απεικονίζεται να κρατάει στο χέρι του ένα προϊόν αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», σημειώνει ο δικηγόρος του.

Ακολουθεί η φωτογραφία της απάτης:

Στην αριστερή πλευρά παρουσιάζεται η επεξεργασμένη εικόνα του Βασίλη Καρρά, στην οποία διακρίνεται να κρατά με το χέρι του το αμφιλεγόμενο προϊόν. Από την άλλη πλευρά, στη δεξιά πλευρά, παρουσιάζεται η πραγματική φωτογραφία που επεξεργάστηκαν οι απατεώνες.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button