ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας

Νεκρός ο Ροδίτης επιχειρηματίας Χατζηβασιλας Γιώργος σε τροχαίο στην Αθήνα.

Ροδίτης επιχειρηματίας ηλικίας 50 ετών έχασε τη ζωή του χθες στις 9 το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλλιθέας .

Ο άτυχος επιχειρηματίας ο όποιος κατάγεται από χωριό της δυτικής πλευράς του νησιού μας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προσέκρουσε σε προστατικές μπάρες στην περιοχή της Καλλιθέας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του .

Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία ενώ επί 13 χρόνια είχε τη δική του εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας. Το τελευταίο καιρό ασχολούνταν με το life & business coach και είχε γράψει και βιβλίο.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Χατζηβάσιλα σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Παραδεισίου αλλά σε ολόκληρη τη Ρόδο, καθώς ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button