ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρός ξαφνικά στα 41 του ο πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Τζάρος

Θρήνος απ΄τον πρόωρο θάνατο του Πολιτικού Μηχανικού Κωνσταντίνου Τζάρου, σε ηλικία 41 ετών. Έχασε τη μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος και στα κοινά των μηχανικών. Μια ασθένεια που την κρατούσε μακριά απ’ όλους και αγωνιζόταν με σθένος να την κερδίσει.

Σε ψήφισμα του Δ.Σ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας, αναφέρεται ότι εκφράζονται τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, κάνοντας λόγο για έναν λαμπρό επιστήμονα .

Νεκρή η επιχειρηματίας Μελπομένη Στράκα

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο χαμός της Μελπομένης Στράκα σε ηλικία 64 ετών από παθολογικά αίτια.

Η εκλιπούσα ήταν πολύ γνωστή στον Βόλο, καθώς διατηρούσε δύο από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στην πόλη, στις οδούς Ιάσονος και Πολυμέρη.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τα παιδιά, τον πατέρα της, εγγόνια και λοιπούς συγγενείς.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button