ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόητη αποκάλυψη με τον δολοφόνο της Γεωργίας – Είχε παιδί με ανήλικη, πέθανε και η σορός του εξαφανίστηκε!

Θρίλερ πέρα από κάθε φαντασία είναι το παρελθόν του 39χρονου δολοφόνου και συντρόφου της Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε παιδί με ανήλικη το οποίο πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του!

Η εκταφή που το μαρτύρησε

Σύμφωνα με τον ALPHA, το 2009 o 39χρονος είχε αποκτήσεις παιδί με μια 17χρονη το οποίο πέθανε από νοσοκομειακή λοίμωξη. Όταν τότε είχε γνωστοποιηθεί στον 39χρονο και τη σύντροφό του ότι το νεογέννητο είχε χάσει τη ζωή του, το ζευγάρι είχε κατηγορήσει το δημόσιο μαιευτήριο υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν είχε πεθάνει αλλά κάποιος το είχε εξαφανίσει για να το δώσει για υιοθεσία.

Μετά την καταγγελία, εισαγγελέας είχε διατάξει να ανοίξει ο τάφος του παιδιού, όταν, όμως, έγινε η εκταφή, το φέρετρο ήταν κενό χωρίς να έχει εξηγηθεί τι συνέβη με τη σορό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές και τον Σταύρο Μπαλάσκα, ακολούθησε αστυνομική και δικαστική έρευνα που τέθηκε στο αρχείο ως προς τις ευθύνες του μαιευτηρίου, με ένα από σενάρια που είχε διακινηθεί τότε, να κάνει λόγο για προσπάθειες διεκδίκησης αποζημίωσης εκ μέρους των γονέων.

Μάλιστα, από το νοσοκομείο υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν πως η σορός παραδόθηκε στους γονείς.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button