ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανδραβίδα: Ξεκλήρισε όλη την οικογένειά του και αυτοκτόνησε – Έσφαξε την γυναίκα του και τα δύο μωρά τους

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ανδραβίδα, όπου πατέρας σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο από τα τρία παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, νεκρά είναι δυο παιδιά ηλικίας ενός και δύο ετών, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρισκόταν και το μεγαλύτερο παιδί της γυναίκας, ηλικίας περίπου δέκα ετών, το οποίο βγήκε από το σπίτι ουρλιάζοντας την ώρα του μακελειού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους και οι τέσσερις, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής.

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button