ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρικάλα: Απαγορεύτnκε η είσοδος σε εκκλησία στους βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν το νóμο για το ομόφuλα ζευγάρια

Ο εφημέριος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής Τρικάλων, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα κατά των Τρικαλινών βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την υιοθεσία ανήλικων παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+, απαγορεύοντάς τους την είσοδο στον ιερό ναό.

Ο πατέρας Παναγιώτης Μίχος, παπάς του χωριού της Αγίας Κυριακής, σε μακροσκελή επιστολή που κοινοποίησε και στο προφίλ του Ναού στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή του να τους κηρύξει ανεπιθύμητους, ενώ απαξίωσε να τους προσφωνήσει «με όποιον τιμητικό τίτλο».

«Ως Εφημέριος και Ιερέας του Χριστού, συντασσόμενος με την ιερατική μου συνείδηση, που υπηρετεί 23 συναπτά έτη Χριστόν Εσταυρωμένον και Αναστάντα ότι είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Τρικάλων όπου υπηρετώ», αναφέρει.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα μπει ανάχωμα σε τυχόν προσπάθειά τους να παραβούν την απόφασή του.

«Αν, παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσετε να δρασκελίσετε την αυλόπορτα να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε κατά μέτωπον ΑΝΑΧΩΜΑ, ως εποίησαν χρυσά παραδείγματα της Εκκλ.Ιστορίας π.χ. Ιερός Χρυσόστομος έναντι Αυτοκράτειρας Ευδοξίας, Άγιος Αμβρόσιος Μεδιολάνων κατά Θεοδοσίου κ.λπ.», αναφέρει.

Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρει ότι είναι ανεπιθύμητοι και σε κάθε εκκλησιαστική ή άλλη εκδήλωση της ενορίας, καθώς έθεσαν από μόνοι τους εαυτόν εκτός εκκλησίας ή τοποθετούνται «εχθρικά προς αυτήν».

 

Πάντως, ο εφημέριος αφήνει και ένα «παράθυρο» άρσης της απόφασης, αν επιδείξουν «ειλικρινή και αμετάπτωτη μετάνοια με δημόσια εξομολόγηση-παραδοχή προς το Θεό και το λαό, έτσι ώστε να συγχωρήσει ο Κύριος αυτό σας το μέγιστο αμάρτημα, όπως και του καθενός μας τα ιδικά του».

 

 

 

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button