ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Σφήνωσε στην μπανιέρα για 4 ολόκληρες μέρες – Η γυναίκα πάλευε μάταια χωρίς νερό και τροφή

Ο Βόλος στο επίκεντρο για μια είδηση δίχως προηγούμενο. Μια γυναίκα έμεινε σφηνωμένη στη μπανιέρα του σπιτιού της, για 4 ολόκληρες μέρες χωρίς νερό και φαγητό.

Ο Βόλος παρακολουθεί έκπληκτος τις αποκαλύψεις για την υπόθεση, με μία γυναίκα να σφηνώνει στην μπανιέρα του σπιτιού της και να μένει εκεί για 4 ολόκληρες μέρες. Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς να μπορεί να ειδοποιήσει και να καλέσει σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, μετά από όλες αυτές τις μέρες, πήγε στο σπίτι μια ανιψιά της, που είχε ανησυχήσει και την απεγκλώβισε. Ήταν το τέλος μιας εφιαλτικής περιπέτειας που δεν έχει προηγούμενο.

Απίστευτη ταλαιπωρία για μια 70χρονη γυναίκα, στον Βόλο, η οποία, ενώ ετοιμάζονταν να κάνει μπάνιο, την περασμένη Δευτέρα, γλίστρησε, έπεσε μέσα στην μπανιέρα και σφήνωσε εκεί επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Την βρήκε η ανιψιά της, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες απεγκλώβισαν την υπέρβαρη γυναίκα από την μπανιέρα.

Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί, αλλά η ταλαιπωρία της ήταν απίστευτη αφού επί τέσσερις ημέρες παρέμενε στην ίδια θέση, ακινητοποιημένη, χωρίς νερό και τροφή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια. Το δράμα της 70χρονης γυναίκας, που ζει μόνη της σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, είχε αίσιο τέλος, χάρη στο ενδιαφέρον της ανιψιάς της, η οποία την αναζήτησε τηλεφωνικά δεν απάντησε και στην συνέχεια μετέβη στο σπίτι της θείας της, για να την βρει στο μπάνιο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 70χρονη γυναίκα ήταν σε κατάσταση απόγνωσης, εμφανώς ταλαιπωρημένη, αλλά δεν ήθελε να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Έτσι μετά τον απεγκλωβισμό της οι διασώστες του ΕΚΑΒ αποχώρησαν και η γυναίκα ξεκουράζεται και δέχεται την φροντίδα του συγγενικού της προσώπου.

πηγη sofalogia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button