ΔΙΑΦΟΡΑ

Θυμάστε την Έλσα Ρίζου; Δείτε πως είναι σήμερα στα 90 της η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγος του Νίκου Ρίζου

Η Έλσα Ρίζου, στάθηκε στο πλευρό του πιο αγαπημένου και γλυκού «κοντού» του ελληνικού κινηματογράφου, Νίκου Ρίζου για 44 χρόνια και μαζί πορεύτηκαν τόσο στη ζωή όσο και στη δουλειά.

Μαζί συμπρωταγωνίστησαν σε 19 ταινίες αλλά και το 1977 στη σειρά «Ο κόσμος και ο Κοσμάς» της ΕΙΡΤ.

Όταν ο αξέχαστος Νίκος Ρίζος, σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που είχε δώσει, είχε ερωτηθεί για τη γυναίκα της ζωής του, είχε πει για την Έλσα του: «Τη γνώρισα στη Σχολή Ζουρούδη. Σπουδαίο ταλέντο, χορεύτρια και πάρα πολύ όμορφη κοπέλα… Όταν την πρωτοείδα, είπα στη γυναίκα του Φωτόπουλου: «Ρε Μαργαρίτα, τη βλέπεις αυτή την κοπέλα που μοιάζει με την Τζίλντα;». Είχε το μαλλί όπως το είχε η Ρίτα Χέιγουορθ… Λέω: «Αυτή θα είναι η αυριανή μου γυναίκα». «Αϊντε να χαθείς, ρε σαχλέ» μου λέει η Μαργαρίτα. «Δεν ντρέπεστε κι εσύ κι ο Γκιωνάκης…». Μέσα στην ίδια σεζόν πήγα και τη ζήτησα. Ερχότανε η μάνα της, την έφερνε και την έπαιρνε.

Πιάνω λοιπόν τη μάνα της αποβραδίς και της λέω: Πάμε να φάμε; Πήγαμε, φάγαμε και εκεί της το ξεφούρνισα: «Θα παντρευτώ την κόρη σου!».

 

Φυσικά οι γονείς της Έλσας Λαμπροπούλου όπως είναι το πατρικό της, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και έτσι οι δυο τους παντρεύτηκαν και δημιούργησαν οικογένεια, αποκτώντας έναν γιο, τον Κωνσταντίνο.

Μετά τον θάνατό του, η Έλσα Ρίζου σε μία σπάνια συνέντευξή της μαζί με τον γιο της, είχε πει για τον αξέχαστο κωμικό ηθοποιό: «Ο Νίκος μας λείπει ως φυσική παρουσία, όμως μέσα από τις ταινίες του είναι εδώ σχεδόν κάθε μέρα. Τον βλέπουμε, θυμόμαστε τα όσα ζήσαμε στις ταινίες μαζί του και γελάμε. Ο Νίκος δεν ξεχνιέται» είχε παραδεχτεί στο RespectNews η Έλσα Ρίζου ενώ ο γιος της Κωνσταντίνος είχε πει:

«Από το πρωί προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν μπορούμε. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μας λείπει πολύ. Και λείπει περισσότερο στα εγγόνια του Νίκο και Θάλεια που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν και τον μαθαίνουν μέσα από τις ταινίες, τις δικές μου αφηγήσεις αλλά και της μητέρας μου».

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button