ΔΙΑΦΟΡΑ

Άρτα: 67χρονος κατέληξε νεκρός από τσιμπήματα σφήκας

Ο ηλικιωμένο βρισκόταν στο κτήμα του για τις απαραίτητες εργασίες όταν τον τσίμπησε σφήκα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό της Άρτας.

Ένας 67χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα ή τσιμπήματα που δέχθηκε από σφήκες. Συγκεκριμένα, ο άνδρας όπως συνήθιζε, βρισκόταν στο κτήμα του για τις απαραίτητες εργασίες. Εκεί δέχθηκε τα τσιμπήματα και γνωρίζοντας ότι είναι αλλεργικός ζήτησε άμεσα βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Άρτας. Οι γιατροί κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή, προχώρησαν στην διασωλήνωσή του, όμως ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο. Τα τσιμπήματα αποδείχθηκαν θανατηφόρα για τον άτυχο άνδρα. Πηγή: epiruspost

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

Τι περιελάμβανε το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παναούμ προς τους οικείους του και τι φοβόταν – «Με απειλούσε ότι θα με καταστρέψει» λέει η γυναίκα-«αράχνη»

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών αρχών βρίσκεται το ηλεκτρονικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Το e-mail που φέρεται να εστάλη από τον επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησης που διατηρούσε ο Γιώργος Παπαναούμ και «συνοδευόταν» από αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, είχε στην «κορυφή» μία φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με τον 50χρονο, είναι η μητέρα της 17χρονης που συνόδευσε τη Γεωργία στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έγινε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Το ηλεκτρονικό μήνυμα είχε συνολικά 24 παραλήπτες και στη λίστα ήταν, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία, μία μεγάλη εταιρεία που εμπορεύεται διάφορα προϊόντα, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, τοπικό μέσο ενημέρωσης και το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Ροζ» βίντεο και γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το πορνογραφικό υλικό που έχει σταλεί μαζί με το ηλεκτρονικό μήνυμα του 50χρονου, αποτελείται από τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο διάρκειας περίπου δυόμιση λεπτών και, όπως άφησε να εννοηθεί ο αυτόχειρας, είναι από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της γυναίκας που κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε. Όπως λένε άνθρωποι που ήταν στην λίστα και παρέλαβαν ανυποψίαστοι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα συνολικά τέσσερα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, φαίνεται πως είναι υλικό το οποίο έχει μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο γυμναστής και όχι για υλικό που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον εκβιάσει ή να τον εκθέσει.

“Με απειλούσε ότι θα με καταστρέψει” λέει η γυναίκα-«αράχνη» Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε στον ALPHA ο δικηγόρος της γυναίκας, η ίδια είχε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα με τον γυμναστή και ο 50χρονος την εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό. Σύμφωνα με τον Κώστα Κόλτση, ο γυμναστής, μάλιστα, είχε αποστείλει «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέως του, που εκείνη αγνοούσε ότι είχε στην κατοχή του. Τόνισε δε, ότι δεν υφίσταται η κατηγορία ότι η γυναίκα είχε αποσπάσει από τον αυτόχειρα 400.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο γυμναστής στην ανάρτησή του, και ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία από μηνύματα που δείχνουν ότι ο 50χρονος είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος.

“Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει. Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Έναν χρόνο πριν είπε ‘αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου’» ανέφερε ο δικηγόρος στον ALPHA.

«Η εντολέας μου χώρισε, διέκοψε την ερωτική σχέση που είχε με τον αυτόχειρα, αρκετό καιρό πριν, ο αυτόχειρ και αυτή τη φορά επικαλούμενος προβλήματα, στεναχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει -όπως είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν – απειλές τέτοιες, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει πίσω. Η ίδια αρνείτο κατηγορηματικά διότι ο λόγος για τον οποίο διεσπάσθη ο ερωτικός δεσμός τους ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα, για τον οποίο δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου γινόταν σαφές πως πρόκειται για ερωτική απογοήτευση και ζητά να γυρίσει πίσω» είπε. Οι οικονομικές συνδιαλλαγές, σύμφωνα με τον δικηγόρο

Σε ότι αφορά τις οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ της γυναίκας και του γυμναστή ο δικηγόρος τόνισε πως: «Οικονομικές συνδιαλλαγές δεν φαίνονται από τα μηνύματα, σαν αυτές που λέγονται και αναφέρεται ο αυτόχειρας», είπε, προσθέτοντας ότι «είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα μήνυμά του, από αυτά τα οποία προσκομίστηκαν στην εισαγγελία, αναφέρει ότι ‘σήμερα έχασα 180, έβαλα 180 και 87 τα δικά σου’. Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι σημαίνει αυτό το πράγμα. Μετά από εκείνο το μήνυμα, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε χρηματικές συνδιαλλαγές ή εκκρεμότητες, υπάρχει μόνο το μίσος. Συμπεραίνω ότι όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε άλλον τρόπο ή οτιδήποτε, άρχισε αυτήν την συμπεριφορά», είπε ο δικηγόρος. Το e-mail στάλθηκε και στην επιχείρηση που δούλευε η 17χρονη. Στη λίστα με τους παραλήπτες που έλαβαν το συγκεκριμένο e-mail, ήταν και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας επιχείρησης που βρίσκεται σε μία μικρή περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια, μόλις παρέλαβε το συγκεκριμένο e-mail, που φέρεται να έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, στην αρχή δεν έδωσε σημασία, καθώς θεώρησε ότι ήταν κακόβουλο και το μετακίνησε στον κάδο. Ωστόσο, μόλις επικοινώνησαν μαζί της από την Αστυνομία, τότε αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό και το έβγαλε από την κατηγορία με τα διαγραμμένα αρχεία.

«Δεν γνώριζα τον 50χρονο γυμναστή που αυτοκτόνησε, αλλά ούτε και την κυρία που αναφέρει στο e-mail. Γνωρίζω το κοριτσάκι, την 17χρονη, καθώς δούλεψε πέρυσι το καλοκαίρι για λίγο διάστημα στην επιχείρηση. Την είχα προσλάβει νόμιμα, για να βοηθήσει με τη δουλειά στους γάμους, αλλά ήταν μικρή και η εργασία ήταν δύσκολη, οπότε δεν άντεξε για πολύ καιρό. Ήρθε δύο-τρεις φορές, αλλά αυτή η δουλειά δεν είναι για τα χεράκια μίας 17χρονης κοπέλας, γιατί έχει αρκετό κουβάλημα» αναφέρει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

«Απόρησα που ήμουν μία από τους παραλήπτες αυτού του e-mail. Φαίνεται πως ο 50χρονος το έστειλε σε διευθύνσεις που βρήκε στην ατζέντα αυτής της κυρίας για να ξεσπάσει. Στο μήνυμα υπάρχουν φωτογραφίες από την ταυτότητα της γυναίκας, του συζύγου της και των δύο παιδιών. Επίσης, αρχεία σεξουαλικού περιεχομένου. Μου φάνηκε πολύ παράξενο που έλαβα αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα. Λυπάμαι για τον άνθρωπο που αποφάσισε τόσο νέος να κάνει αυτό το τραγικό πράγμα στον εαυτό του. Φαντάζομαι ότι μέσα στο μυαλό του όλα ήταν υπερβολικά και δεν μπορώ να πιστέψω όσα γράφει» συμπληρώνει.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο e-mail και η ανάρτηση που φέρεται να έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Παπαναούμ, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε επί της οδού Γαμβέττα 37, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών αρχών. πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button