ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιος ανακαίνισε το σπίτι του 87χρονου παππού και της γιαγιάς – Όταν είδαν το αποτέλεσμα ξέσπασαν σε λυγμούς

Γιος ανακαίνισε το σπίτι του 87χρονου παππού και της γιαγιάς – Όταν είδαν το αποτέλεσμα ξέσπασαν σε λυγμούς

Την τρομερή αγάπη του έδειξε ένας γιος, όταν αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Η αντίδρασή τους όταν το βλέπουν ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, καθώς οι ηλικιωμένοι έφτασαν στην τρίτη ηλικία, το σώμα της Μπόνι και το μυαλό του Γιώργου άρχισαν να φθείρονται. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, 87 ετών και οι δύο, έπρεπε να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, για να καταφέρουν να λειτουργήσουν όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

Ο γιος τους, Σχον, ανησυχούσε πολύ γι ‘αυτούς. Γνωρίζει το πόσο πολύ αγαπιούνται. Δεν άντεχε στην σκέψη όμως, πως θα καταλήξουν σε γηροκομείο. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε για τους γονείς του. Όταν η Μπόνι έσπασε τον ώμο της,

ο Σχον και η σύζυγός του, άρχισαν να εξερευνούν εναλλακτικές για την διαμονή των ηλικιωμένων γονιών. Έψαχναν για σπίτι που να έχει αρκετό χώρο, ώστε να την κάνουν γκαρσονιέρα. Έτσι, ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας, θα μπορούσε να έχει ιδιωτική ζωή, ενώ παραμένει κοντά στους αγαπημένους.

Ωστόσο, δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που έψαχναν. Έτσι, τους ήρθε η ιδέα. Το ζευγάρι από το Οχάιο, γκρέμισε έναν τοίχο στο υπόγειο τους. Απομάκρυναν τα πάντα από την αίθουσα αναψυχής τους, από το τραπέζι μπιλιάρδου, έως το μηχάνημα καραόκε.

Έκαναν το υπόγειο τους, μια πλήρως επιπλωμένη και λειτουργική γκαρσονιέρα για τους γονείς του. Παρακολουθήστε το βίντεο,στο οποίο ο Σχον, εκπλήσσει τη Μπόνι και τον Γιώργο με το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο χώρο τους. Η Μπόνι, ξεσπάει σε δάκρυα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button