ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Νάξο – Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος μετά το φρικτό τροχαίο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο το τραγικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου σε βενζινάδικο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 52χρονου από το Φιλώτι.

Όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του naxostimes ο άτυχος 52χρονος μετά το τροχαίο και το σοβαρό τραυματισμό του (ανοιχτό κάταγμα τρίτου βαθμού στην αριστερή κνήμη και κάταγμα λεκάνης) διακομίστηκε στο ΚΑΤ με ελικόπτερο.

Εκεί οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως στάθηκε αδύνατον. Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματα του βυθίζοντας στο πένθος το νησί.

Αυτή ήταν η Όλγα. Η 34χρονη μητέρα που έκανε βουτιά θανάτου αγκαλιά με τα 2 βρέφη της

Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε το νεογέννητο μωρό και τον 3χρονο γιο της, αφού πήδηξε από το παράθυρο κτιρίου σχεδόν από 60 μέτρα ύψος, βρίσκοντας κι εκείνη τραγικό θάνατο.

Η Όλγα Ζάρκοβα, 34 ετών, και οι δύο γιοι της, ηλικίας τριών και ενός μηνός, σκοτώθηκαν μετά τη βουτιά θανάτου της μητέρας από ένα διαμέρισμα του 19ου ορόφου σε πολυκατοικία στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά θάνατον για τη γυναίκα και τα δυο άτυχα παιδιά. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Όλγα να υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη οξείας μορφής προτού αυτοκτονήσει και σκοτώσει τα παιδιά της κατά την πτώση των 60 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε γράψει ένα σημείωμα που είπε ότι δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της σε αυτόν τον «σκληρό, ζοφερό κόσμο».

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button