ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Βαγγέλη” – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 20χρονο στα Ιωάννινα (PHOTOS)

 

Χιλιάδες Γιαννιώτες πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης, σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στέλνοντας μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της βίας.

Πρόκειται για μια συμβολική συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο της πόλης, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, αλλά με πρωταγωνιστές κυρίως τα παιδάκια, τους μαθητές και τους φοιτητές, προσέρχονται για να πουν «καλό ταξίδι» στον 20χρονο σπουδαστή.

Στην είσοδο του δημαρχείου έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων, στο οποίο οι συγκεντρωμένοι γράφουν τα δικά τους μηνύματα και τα όσα νιώθουν μετά τον τραγικό επίλογο της εξαφάνισης του Βαγγέλη.

 

 

 

 

πηγη news247.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button