ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 23χρονος Ρουμάνος πολίστας Αντρέι Ντραγκίτσι πέθανε το Σάββατο (26/3) κατά τη διάρκεια του αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Τραγωδία στη Ρουμανία, με τον 23χρονο πολίστα Αντρέι Ντραγκίτσι να αφήνει την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βουκουρεστίου

Ο Ντραγκίτσι επί σειρά ετών παίκτης της Ντιναμό, στο δεύτερο οκτάλεπτο μετά την επίθεση της ομάδας του, δεν επέστρεψε στην άμυνα. Έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως έτρεξαν όλοι κοντά του για να τον βοηθήσουν να βγει από το νερό.

Δεν είχε τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή, με τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία να αναφέρουν πως δεν είχε προβλήματα υγείας και έπαιζε πόλο από την ηλικία των εννέα ετών.

«Γεμάτος θλίψη είναι ο σύλλογος της Ντιναμό, μετά τα τρομερά νέα. Λίγο πριν το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Superliga μεταξύ της Ραπίντ και της Ντιναμό, ένας παίκτης μας ένιωσε άσχημα. Με δυσκολία έφτασε στην άκρη της πισίνας, όπου περικυκλώθηκε από παίκτες και των δύο ομάδων.

Το ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν στο κολυμβητήριο και όσοι έφτασαν αργότερα μετά από κλήσεις έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν για αρκετή ώρα να του κάνουν ανάνηψη, αλλά μετά από περίπου μία ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Ντιναμό στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είμαστε με την οικογένεια και θα δώσουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ενημέρωσή της η Ντιναμό Βουκουρεστίου που δεν ανακοίνωσε το όνομα του πολίστα, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό.

πηγη fosonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button