ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Έφυγε από τη ζωή η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Απέραντη θλίψη σκορπάει η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 21χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλια της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003), βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της, αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων που βρισκόταν στο πλευρό της στη σκληρή μάχη που έδινε.

Η νεαρή κοπέλα τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής. Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί Χανιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειάς της.

@rafaellapitsikali

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

 

Ο Γολγοθάς για την 21χρονη κοπέλα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, όταν η 17χρονη, τότε κοπέλα, είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους. Στη συνέχεια διαγνώστηκε πως έπασχε με «Σάρκωμα Ewing».

Πηγή: flashnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button