ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Η γέννηση του παιδιού τους έκρυβε Δυσάρεστες Εκπλήξεις – Πάγωσε ο γιατρός στον Τοκετό!

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Η γέννηση του παιδιού τους έκρυβε Δυσάρεστες Εκπλήξεις – Πάγωσε ο γιατρός στον Τοκετό!

Η χαρά έδωσε τη θέση της σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Δάκρυα στο Ηράκλειο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης…

Δάκρυα στο Ηράκλειο, για τους γονείς που έχασαν το αγγελούδι τους, πριν προλάβουν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Η χαρά τους έγινε απόγνωση μέσα σε λίγες ώρες. Το βρέφος έφυγε από τη ζωή το ίδιο βράδυ που γεννήθηκε. Η μητέρα και ο πατέρας του παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Το άτυχο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης 9 Μαΐου και δεν πρόλαβε να ζήσει ούτε μια ολόκληρη ημέρα σ’ αυτό τον κόσμο. Έφυγε από τη ζωή το ίδιο βράδυ στο Τμήμα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οποία έγινε ο τοκετός.

Η γέννα που πήρε εφιαλτική τροπή

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εγκυμοσύνη της νέας γυναίκας κύλησε ομαλά και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η διαδικασία της γέννας η,κατάσταση άρχισε να εξελίσσεται με ένα τρόπο που κανείς δεν περίμενε και δε φανταζόταν.

Ο γιατρός και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν πολύ μεγαλόσωμο, περισσότερο από όσο είχαν πιθανόν υπολογίσει και εκτός από το κεφάλι υπήρχε τεράστια δυσκολία να βγει το υπόλοιπο σώμα. Η γέννα ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και το μωρό που είχε βάρος 4 κιλών και 800 γραμμαρίων, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 23.00 το βράδυ.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός σημειώνοντας ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν όταν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας που ακολούθησε.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του παιδιού, ενημερώθηκαν ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε και δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι το κοριτσάκι τους χάθηκε πριν καν προλάβουν να το πάρουν αγκαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα έκανε όλες τις εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλα έδειχναν να κυλούν φυσιολογικά.

Πηγή: newsit.gr , Εφημερίδα Πατρίς, cretalive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button