ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάρκος Λεζές: Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω – Στα 16 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο Μάρκος Λεζές.

O δημοφιλής ηθοποιός, μπορεί όπως λέει να «έκλεισε το μαγαζί» της υποκριτικής και να εμφανίζεται επιλεκτικά, όμως δηλώνει πλήρης με όσα έχει ζήσει και αισθάνεται ότι έχει φτάσει στην κορυφή.

Μιλώντας στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (28/2) είπε: «Το έκλεισα το μαγαζί και δεν πάω σε συνεντεύξεις. Όσες φορές έχω πάει είμαι γλάστρα. Περιμένω να πουν όλα τα άλλα στο τέλος μένουν τρία λεπτά για να πω κάτι. Κάποια πράγματα που είναι να ειπωθούν τα κόβω».

O απολογισμός της υποκριτικής του καριέρας

«Έφτασα εκεί που ήθελα, έφτασα στην κορυφή, δεν θέλω να πέσω από εκεί. Φοβάμαι την κατρακύλα. Επίσης, δεν υπάρχει επιθεώρηση πια, που βγαίναμε και γαζώναμε και αυτοσχεδιάζαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Λεζές.

«Στενοχωριέμαι γιατί χάσαμε πολλούς άξιους συνεργάτες που χάρισαν πολύ γέλιο και βλέπεις ότι ακόμα παίζονται οι παλιές ταινίες και τις βλέπεις και δεν βαριέσαι. Δεν έβαζα ποτέ στις πρόζες βωμολοχίες άφηνα μόνο υπονοούμενα, σεβόμουν το κοινό» πρόσθεσε.

Γιατί δεν παίζει

«Δεν παίζω γιατί κουράστηκα. Οι συνάδελφοι με αγαπάνε, με πλήγωσαν οι παραγωγοί τον θεάτρων που δεν θέλουν να παίζουμε εμείς οι παλιοί ηθοποιοί γιατί μυρίζουμε κασέτα».

Για το αν έχει κάνει το κομπόδεμά του από το επάγγελμα

«Στις ταινίες και στις κασέτες και στο θέατρο υπήρχαν λεφτά. Τότε έπαιρνες καλά λεφτά, το καλό που είχα είναι ότι δεν γνωρίζω από χαρτιά, δεν πήγαινα καζίνο».

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε στην εκπομπή, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως έφηβος, όταν του αποκάλυψαν πως είναι υιοθετημένος, αλλά αναφέρθηκε και στην απόφασή του να τα παρατήσει όλα και να ζήσει στο Άγιο Όρος, μέχρι να βρει τον δρόμο του και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

«Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα. Πώς είναι όταν βγάζεις το δέρμα κι είναι από κάτω κόκκινο; Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου είπε ότι θα πάρω εγώ το παιδί κι αν ζήσει έζησε. Με έδωσαν στο θείο μου, που ήταν αδερφός της βιολογικής μάνας μου. Η θεία μου με πήγε σε ένα γιατρό και της είπε θα τον κάνεις μπάνιο με φύλλα λεμονιάς και πράγματι μέσα σε 15 ημέρες έβγαλα δέρμα» ανέφερε ο Μάρκος Λεζές.

«Εγώ ήξερα ότι είμαι μοναχοπαίδι. Στα 16 μου το έμαθα, μου είπαν τα αδέρφια μου ότι δεν είμαστε ξαδέρφια, αλλά αδέρφια. Δεν ένιωσα καλά, έφυγα από το σχολείο. Πέρασα δια πυρός και σιδήρου μέχρι για να το ξεπεράσω. Είναι πολύ άσχημο να μην το ξέρεις. Οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν» πρόσθεσε ο Μάρκος Λεζές.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button