ΔΙΔΑΧΕΣ

Κάνει δημóσια έκκλnση βοńθειας: Ανακοiνωσε το δuσάρεστα ο Ανδρέας Γεωργίου, δuστυχώς περνάει δúσκολες ώρες

Μέσα από τα social media αποκάλυψε πως έπεσε θύμα απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega, Famagusta ενημερώθηκε πως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία του, το οποίο χρησιμοποιείται ως δόλωμα από επιτήδειους ώστε να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα από κόσμο για κανέναν λόγο και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν report στον λογαριασμό που εκμεταλλεύτηκε εν αγνοία το όνομά του.

«Στέλνουν αυτό το διαβατήριο σε κόσμο για να πιστέψουν ότι “είμαι εγώ” και ζητάνε λεφτά. Το μοναδικό μου προφίλ είναι αυτό! Σε καμία περίπτωση δεν ζητώ λεφτά από κανέναν! Σας παρακαλώ κάντε ένα report. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

 

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button