ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Πέθανε στα 37 της η αθλήτρια της Άρσης Βαρών, Άρτεμις Θεριάκη

Θρήνος στην Πάτρα. Η Άρτεμις Θεριάκη, αθλήτρια της άρσης βαρών, πέθανε, τα ξημερώματα της Κυριακής 31/12, σε ηλικία μόλις 37 ετών από λευχαιμία.

Η Άρτεμις Θεργιάκη νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ ακόμη και ο Πύρρος Δήμας είχε κάνει έκκληση για αιμοπετάλια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” πριν από περίπου ένα μήνα είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της από καρκίνο.

Ποια ήταν η Άρτεμις Θεριάκη

Η Άρτεμις Θεριάκη γεννήθηκε 14 Οκτωβρίου 1986 και ήταν Ελληνίδα αθλήτρια της άρσης βαρών. Ηταν αθλήτρια του Πέλοπα Πατρών και ξεκίνησε την Άρση Βαρών το 2002. Είχε αναδειχθεί αρκετές φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικών στα 69 κιλά το 2006 καταρρίπτοντας την προηγούμενη δική της επίδοση σηκώνοντας 84 κιλά στο αρασέ, 96 κιλά στο ζετέ και στο σύνολο 180 κιλά .

Το 2006 στο Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λα Κορούνια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 69 κιλά σηκώνοντας 81 κιλά στο αρασέ, 98 στο ζετέ και 179 στο σύνολο. Το 2007 κατέκτησε έξι μετάλλια στα 63 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button