ΔΙΑΦΟΡΑ

Ορφέας Ζάχος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Ορφέας Ζάχος, σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, πέθανε σήμερα Κυριακή σε ηλικία 87 ετών.

Είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, αλλά εκείνη που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του ήταν το “Καλώς ήλθε το δολάριο”.

Άλλες ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ήταν οι: Ο γεροντοκόρος, Καπετάν Φάντης Μπαστούνης, ο Τζαναμπέτης, Η κόμισσα της Κέρκυρας, Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ., Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ και πολλές άλλες.

Εκτός από τις ταινίες είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές και σε τηλεοπτικό θέατρο, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

Γεννήθηκε το 1934. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1957 και στον κινηματογράφο το 1961. Ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φέρεται να πέθανε γαλήνια στο σπίτι του.

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button