ΔΙΑΦΟΡΑ

Εγκεφαλıκά νεκρń η 16χρονη κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου – Βρέθηκε στο Βύρωνα αναίσθnτn

Μία τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγα 24ωρα πριν. Μία 16χρονη, κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου, σύμφωνα με το Super Κατερίνα, έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν και την έκαναν “πειραματόζωό” τους.

Η νεαρή βρέθηκε σε πολυκατοικία στον Βύρωνα μαζί με μία φίλη της, 17 ετών, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, εγκεφαλικά νεκρή. Ήταν μαζί στο διαμέρισμα εκείνο, υπό την επήρεια ουσιών, και το ασθενοφόρο κάλεσε η 17χρονη όταν το επόμενο πρωί συνειδητοποίησε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της. Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει έξι ατόμων, μέλη επικίνδυνης σπείρας, ανάμεσα στα οποία είναι δύο ανήλικοι.

Σοκάρει η υπόθεση με τη 16χρονη

Η κοπέλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί αλλά και την κατάθεση της μητέρας, δεχόταν μεγάλη πίεση από τα μέλη της σπείρας, τα οποία πολλές φορές δεν την άφηναν να χρησιμοποιεί ούτε το τηλέφωνό της, με την ίδια να την καλεί επανειλημμένα, χωρίς να της επιτρέπεται να απαντήσει ή να δέχεται απάντηση από κάποιον έμπορο. Πολλές φορές, μάλιστα, την έβαζαν να δοκιμάζει διάφορα είδη ουσιών που ανακάλυπταν και είχαν στην κατοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έρευνα των Αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών. Η απολογία των 5 εκ των κατηγορούμενων θα απολογηθούν σήμερα, Δευτέρα 20/11.

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 16χρονης που είναι σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών

Κάθε κατηγορία που τους απήγγειλαν οι εισαγγελικές αρχές αλλά και ότι έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη, οποία η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, αρνήθηκαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι πέντε κατηγορούμενοι της υπόθεσης. Αμέσως μετά το τέλος των απολογιών τους οι δυο από αυτούς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους και οι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στη νεαρή κοπέλα και να αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Τι λέει η μητέρα της 16χρονης

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, η 16χρονη κοπέλα είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της δεν μπορούσε να ξεφύγει.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για εκείνη. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς. Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» φέρεται να έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης σε κατάθεσή της.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button