ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιουβέτσι σουπιάς ( Νηστισιμο )

Τι χρειαζόμαστε:
1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
3 φρεσκα κρεμμυδακια
1 ξερο κρεμμυδι
μισο ματσακι ανιθο
4 ντοματες τριμενες
1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
αλατι
πιπερι μαυρο
λιγο μπουκοβο
ελαιολαδο
300 gr κριθαρακι

Πώς το κάνουμε:
Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
Σβηνουμε με το τσιπουρο
Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι

Λίγα μυστικά ακόμα
Γινεται εξισου νοστιμο και στο φουρνο

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button