ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Ασύλληπτη τραγωδία: Δίδυμα αγοράκια βρέθηκαν νεκρά σε όχημα έξω από παιδικό σταθμό

Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ την Τετάρτη. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και βρήκαν νεκρά δίδυμα αγοράκια μέσα σε ένα όχημα έξω από έναν παιδικό σταθμό.

Οι αστυνομικοί του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ρίτσλαντ κλήθηκαν έξω από τον παιδικό σταθμό Sunshine House Early Learning Academy, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για δύο μικρά παιδιά που δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

Όταν έφτασαν βρήκαν τα παιδιά σε ένα όχημα και ο θάνατός τους διαπιστώθηκε εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, οι αρχές ανέφεραν πως δεν ήταν ξεκάθαρο αν υπήρχε κάποια ευθύνη των εργαζόμενων στον παιδικό σταθμό σχετικά με τον θάνατό τους. Η έρευνα για τη σοκαριστική υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Ρίτσλαντ δήλωσε στο ABC4 πως πρόκειται για δίδυμα αγοράκια.

Ουρλιαχτά και κλάματα ακούγονταν στο σημείο της τραγωδίας, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η αιτία του θανάτου τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Τα παιδιά είναι το τρίτο και το τέταρτο που βρίσκονται νεκρά μέσα σε οχήματα στην πολιτεία αυτή των ΗΠΑ φέτος, σύμφωνα με την Post and Courier.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο 3χρονος Jacob Mutis εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ένα αυτοκίνητο, έχοντας υποστεί θερμοπληξία. Έκανε πολύ ζέστη όταν η αστυνομία κλήθηκε.

Το Sunshine House μπορεί να φιλοξενήσει έως 159 παιδιά και αποτελεί μέρος αλυσίδας με περισσότερους από 100 παιδικούς σταθμούς σε εννέα πολιτείες των ΗΠΑ, με περισσότερα από 12.000 παιδιά..

newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button