ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/05) ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων, έπειτα από νοσηλεία του στο Ιατρικό Κέντρο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, που είχε επενδύσεις όπως η Χαλυβουργική, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η καταγωγή της οικογένειάς του είναι από το Βλαχόρραπτη Αρκαδίας.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος τελείωσε το Κολλέγιο και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Συνέχισε σπουδές στην Ελβετία, αλλά γύρισε εγκαίρως για να δουλέψει στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Η μάχη του με την ασθένεια

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έπασχε από νεαρή ηλικία από μιας σπάνιας μορφής αρθρίτιδα που δυσκόλευε την κινητικότητά του.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για την ασθένεια του, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Καθημερινή, είχε αναφέρει πως «από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί.

Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική.

Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου».
Η μεγάλη μάχη με την υγεία του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έπασχε από νεαρή ηλικία από μιας σπάνιας μορφής αρθρίτιδα που δυσκόλευε την κινητικότητά του.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για την ασθένεια του, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Καθημερινή, είχε αναφέρει πως «από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω

.
Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί.

Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική. Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button