ΔΙΑΦΟΡΑ

Aνείπωτη τραγωδία στη Pόδo: 24χρoνη κοπέλα πέθανε ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της

Ρόδος: Νεκρή 24χρονη κοπέλα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος. Η τραγωδία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν έφυγε ξαφνικά από την ζωή μια 24χρόνη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή Ροδίτισσα βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές με την παρέα της στην περιοχή του Γενναδίου. Και χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πάρτι των γενεθλίων της, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με το που σηκώθηκε να πάει να παίξει πιάνο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Κατέρρευσε ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της στην Ρόδο

Σοκαρισμένοι, οι φίλοι της και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ Ρόδου και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου, ενώ στο ξενοδοχείο έσπευσε γιατρός, ο οποίος και προέβη σε διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωγόνησης (ΚΑΡΠΑ) της 24χρονης.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιδίου, αλλά και των διασωστών του ΕΚΑΒ, η κοπέλα δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας, η οποία φέρεται να έπαθε ανακοπή, αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η 24χρονη Ροδίτισσα πρόσφατα είχε αποκτήσει και το πτυχίο της…

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button