ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο Τζόναθαν – Έδωσε σκληρή μάχη

Ο 19χρονος διαγνώστηκε με λευχαιμία και είχε μόλις ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όταν ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο μόλις 19χρονος Τζόναθαν, ο οποίος είχε έρθει το καλοκαίρι από τη Γαλλία στη Χαλκιδική για να βρει δουλειά.

Ο 19χρονος διαγνώστηκε με λευχαιμία και είχε μόλις ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και, σύμφωνα με ανάρτηση του Kids Save Lives, υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές σήμερα μετά το μεσημέρι.

Το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου κατάφερε την πρώτη φορά να τον επαναφέρει μετά από σκληρή προσπάθεια 40 λεπτών, όμως τη δεύτερη φορά η καρδιά του δεν άντεξε και τελικά κατέληξε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ημέρα αβάσταχτης λύπης, καθώς ο 19χρονος Τζόναθαν έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου χημειοθεραπείας, οδήγησε σε δύο καρδιακές ανακοπές σήμερα μετά το μεσημέρι.  Το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου κατάφερε την πρώτη φορά να τον επαναφέρει μετά από σκληρή προσπάθεια 40 λεπτών!! Τη δεύτερη φορά όμως, η καρδιά του δεν άντεξε..

Τον Τζόναθαν πριν μερικούς μήνες δεν τον γνωρίζαμε.

Τυχαία η γνωριμία στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας, ωστόσο η ευγενική φυσιογνωμία του, το χαμόγελο του, η κρισιμότητα της κατάστασής του, μας οδήγησε στο να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε μαζί με όλους εσάς. Εκατοντάδες απλοί άνθρωποι ή και επαγγελματίες υγείας έβαλαν το χέρι τους.. Ευχήθηκαν, προσευχήθηκαν, αιμοδότησαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο τον νεαρό Γαλλο, σαν να ήταν δικός τους άνθρωπος!!

Ο Τζόναθαν ήρθε να βρει δουλειά στην Ελλάδα και ήθελε να μείνει για πάντα εδώ με την Τατιάνα, το κορίτσι του. Όλοι εσείς που βοηθήσατε, μόνο χαρά και ελπίδα του δώσατε…

Καλή ανάπαυση Τζόναθαν, ένας επίγειος Άγγελος πήρε την αιώνια θέση του στον ουρανό.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την Τατιάνα του και την Κάτια, που τον φρόντισε σαν δικό της παιδί…

Ο αγώνας των οικογενειών και τον συλλογών που μάχονται τον καρκίνο  είναι πολύ σκληρός με πολλές ανηφόρες.

Όποιος μπορεί, όπου μπορεί, ας βοηθήσει…»

πηγη voria.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button