ΔΙΑΦΟΡΑ

Πύργος: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός οφθαλμίατρος Αλέξης Κόρδας

Σοκ και θλίψη στην κοινωνία της Ηλείας προκαλεί η είδηση του θανάτου, του γνωστού οφθαλμίατρου, Αλέξη Κόρδα, σε ηλικία 67 ετών.

Ο καταξιωμένος γιατρός, έχασε την ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο Κατσικάρι του δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, για τις συνθήκες του τροχαίου, όχημα του δήμου Πύργου, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, παραβίασε STOP, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ταξί, στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Κόρδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τον πρόδωσε η καρδιά του;

Ο θάνατός του Αλέξη Κόρδα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ακαριαίος, ωστόσο η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας αφού δεν μπορεί να αποκλειστεί τελικά το ενδεχόμενο ο γνωστός οφθαλμίατρος να υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα του τροχαίου μιας και εξωτερικά δεν έφερε τόσο σοβαρά εμφανή τραύματα.

Γνήσιος Πυργιώτης, που χαρακτηριζόταν από το χιούμορ και την καλοσύνη, είχε κάνει τρόπο ζωής την προσφορά στα κοινά και τον τόπο του. Χαρακτηριζόταν από την ευγένεια και τον σεβασμό προς όλους ενώ ποτέ δεν αρνήθηκε μια χείρα βοηθείας σε όποιον του τη ζήτησε.

Ο Αλέξης Κόρδας σπούδασε Ιατρική στη Νάπολη της Ιταλίας και έλαβε την ειδικότητα του στον Ευαγγελισμό στα μέσα τη δεκαετία του 1980 ενώ μέχρι σήμερα διατηρούσε δύο οφθαλμολογικά ιατρεία, ένα στον Πύργο και ένα στην Αμαλιάδα.

Ο Αλέξης Κόρδας συμμετείχε το Σάββατο βράδυ στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Amalias Hotel στην Κουρούτα. Στην φωτογραφία εικονίζεται με τον πρόεδρο του ΙΣ Αμαλιάδας, Κ. Τσαούση.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button