ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ – Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο του …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

ΘΛΙΨΗ – Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο του …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (10/06/2018) ο πατριάρχης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Παύλος – Η Ελλάδα υποκλίνεται στο σπουδαίο παράγοντα, το χαρισματικό επιχειρηματία, τον εμβληματικό ηγέτη – Σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήριά του

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Παύλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (10/06/2018) σε ηλικία 88 ετών.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη χώρα, μιας και ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε το δικό του στίγμα, τόσο στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, όσο και στον αθλητισμό.

Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΒΙΑΝΕΞ, τονίζοντας:

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρό της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλοι όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας

Ανακοίνωση για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος άλλαξε την ιστορία του Συλλόγου και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων.

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία με το γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πατέρα του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ αναμένεται να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Τσίπρας: «Τεράστιο το κενό του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε μέσω tweet του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος αθλητικός παράγοντας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες και έχαιρε καθολικής εκτίμησης» έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμπλήρωσε: «Και ένας πολύ σημαντικός επιχειρηματίας, με ξεχωριστή διαδρομή. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

Το αντίο του Γκάλη στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τον γνώρισα πρόεδρο, τον ένιωθα πατέρα»

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Νίκου Γκάλη, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μήνυμα στα social media.

«Σήμερα αποχαιρετούμε με θλίψη τον Παύλο που γνώρισα πρόεδρο, τον έκανα φίλο και τον ένιωθα πατέρα. Αγαπούσε την ομάδα του όσο κανείς και κρατούσε τον λόγο του όσο λίγοι. Θα λείψει σ’ εμένα, όπως και σε ολόκληρο τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΕΟΚ: «Αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό»

Τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έστειλε με τη σειρά της και η ΕΟΚ

Όπως ανέφερε η ελληνική Ομοσπονδία ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό κάνοντας τον να εξελιχθεί σημαντικά.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με λιτές ανακοινώσεις η ΚΑΕ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα

Τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έστειλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά».

ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ υποκλίθηκαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κιτρινόμαυρος σύλλογος.

Μπαρτσελόνα: Μια τεράστια αγκαλιά σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό

Ανάρτηση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έκανε η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα λυπάται για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και στέλνει μία τεράστια αγκαλιά σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό», σημειώνεται.

Euroleague: Θλιβερή ημέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έφερε πένθος όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και πέρα από τα όρια της χώρας. Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Πατριάρχης της Παναθηναϊκής οικογένειας αποτέλεσε κινητήριο δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συνέβαλε στην ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την Ευρώπη και έδειξε τον δρόμο αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομία.

Παράλληλα, στη μακροσκελή ανακοίνωση της Euroleague υπάρχει και προσωπικό μήνυμα του του CEO της, Τζόρντι Μπερτομέου.

ΚΑΕ Άρης: Στις επόμενες γενιές θα καταλάβουμε το έργο του

Μία συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, το έργο του οποίου θα γίνει αντιληπτό στις επόμενες γενιές, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θλίψη για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εκφράζει ο Νίκος Βούτσης

«Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής.

Καμμένος για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Καλό Ταξίδι Πρόεδρε»

Με μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο Πάνος Καμμένος.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό Ταξίδι Πρόεδρε», έγραψε ο υπουργός Άμυνας

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Με ένα συλλυπητήριο μήνυμα αποχαιρέτησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Ο Π. Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή έχοντας διαγράψει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η απώλειά του είναι μεγάλη όχι μόνο για τους οικείους του, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της επιχείρησής του, αλλά και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία και για τον κόσμο της παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτό.

Νέα Δημοκρατία για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Κέρδισε την εκτίμηση όλων»

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε την Κυριακή (20/06) από τη ζωή εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμα και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

Κίνημα Αλλαγής: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε κορυφαίος αθλητικός παράγοντας της χώρας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε και ο τομέας αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε κορυφαίος αθλητικός παράγοντας της χώρας, με ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ. Για περισσότερα από 40 χρόνια στήριξε με αγνή αγάπη, δυναμισμό και πάθος τον ελληνικό αθλητισμό προσφέροντας του κορυφαίες διακρίσεις, κάνοντας το ελληνικό μπάσκετ πρωταγωνιστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Γεννηματά για Παύλο Γιαννακόπουλο: Το έργο του θα τον θυμίζει για πάντα

Τη θλίψη της για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στο Twitter.

«Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Με θλίψη αποχαιρετώ το σεμνό άνθρωπο & οικογενειάρχη, επιτυχημένο επιχειρηματία, κορυφαίο του αθλητισμού, το δημιουργό του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το έργο του θα τον θυμίζει για πάντα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε η κ. Γεννηματά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συλλυπητήρια Θεοδωράκη για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες – στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένειά του – προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική» έγραψε στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Βασιλειάδης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κέρδισε το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ενός ανθρώπου που, όπως είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης, «κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του».

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι σπάνιο στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μέσα από τη διαδρομή του ως αθλητικός παράγοντας και την τεράστια προσφορά του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Συλλυπητήρια δήλωση Μίχαλου για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες επιχειρηματικές ικανότητες, αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες.

Με πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την Επιμελητηριακή Κοινότητα και ιδιαίτερα το ΕΒΕΑ.

Ενός σπουδαίου Έλληνα που τον διέκρινε το αθλητικό ιδεώδες και συνέφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό, κερδίζοντας μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις.

Στους οικείους του, την επιχειρηματική και αθλητική οικογένεια του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button