ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Λάμπρος Μπίρδας

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών και οι ασπρόμαυροι εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του μέλους της νομικής της υπηρεσίας Λάμπρου Μπίρδα.

Ο Λάμπρος Μπίρδας υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, με πάθος και υψηλή νομική κατάρτιση και για πολλά χρόνια ενεργό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ με σημαντική προσφορά.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας για την απώλειά τους. Καλό ταξίδι Λάμπρο…».

Τραγικό – Ο Χρήστος Φωτόπουλος ήταν νεκρός επί 8 μήνες στο σπίτι του

Από οκτώ μήνες τουλάχιστον έως δύο χρόνια τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του 88χρονου Χρήστου Φωτόπουλου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση προχθές το απόγευμα, στο σπίτι του στο Βούναργο.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ η αιτία του θανάτου του είναι απροσδιόριστη, αποκλειόμενων και των κακώσεων.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button