ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Η αιτία θανάτου του Μπομπ Σάγκετ αποκαλύφθηκε, έναν μήνα μετά. Υπενθυμίζουμε ότι βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Μπομπ Σάγκετ έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Παρουσίασε τη δημοφιλή εκπομπή με αστεία ερασιτεχνικά βίντεο “America’s Funniest Home Videos” από το 1989 ως το 1997. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι του, επιβεβαίωσε η οικογένεια του Σάγκετ στην Page Six.

“Οι εβδομάδες μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολες, αλλά συγκλονιστήκαμε από τα κύματα αγάπης από τους θαυμαστές του, που ήταν και μια ανακούφιση για εμάς και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες” τονίζεται. “Πλέον έχουμε στα χέρια μας τα συμπεράσματα των αρχών, έπειτα από την έρευνα που έγινε, και θεωρούμε σωστό να μάθουν και οι θαυμαστές του τα συμπεράσματα απευθείας από εμάς. Οι αρχές μας είπαν ότι ο Μπομπ πέθανε λόγω χτυπήματος στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την έκθεση, έπεσε κατά λάθος και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάποιο αντικείμενο. Στη συνέχεια δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο τραύμα, θεωρώντας ότι δεν ήταν σημαντικό και πήγε για ύπνο. Δεν είχε πιει ούτε είχε πάρει ναρκωτικά” σημειώνει η οικογένειά του. Πηγές του ΤΜΖ σημείωναν ότι ο ηθοποιός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, που προκλήθηκε προφανώς από το τραύμα στο κεφάλι, ενώ είχε μια μεγάλη μελανιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο 65χρονος κωμικός διέμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, όμως δεν ανταποκρίθηκε σε κλήσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τον Μπομπ Σάγκετ νεκρό στο δωμάτιό του. Ο Μπομπ Σάγκετ είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά. Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο Μπομπ Σάγκετ είχε γράψει στο Twitter ότι διασκέδασε και λάτρεψε την παράσταση που έδωσε στο Τζάκσονβιλ..

Πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button