ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός -Τραγωδία. Νεκρές δίδυμες απο τον ιό δολοφόνο

Κορονοϊός -Τραγωδία. Νεκρές δίδυμες απο τον ιό δολοφόνο

Οι δίδυμες αδερφές Κέιτι και Έμα Ντέιβις, ηλικίας 37 ετών αμφότερες, άφησαν την τελευταία τους πνοή ελέω κορονοϊού με τρεις ημέρες διαφορά. Διαβάστε αναλυτικά.

Η οικογένεια Ντέιβις βιώνει μία ανθρώπινη τραγωδία, με την Έμα Ντέιβις να αποκαλύπτει πως οι 37χρονες δίδυμες αδερφές της, Κέιτι και Έμα, έφυγαν αμφότερες από τη ζωή μέσα σε διάρκεια τριών ημερών, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η νοσοκόμα για παιδιά, Κέιτ Ντέιβις έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περαμένης Τρίτης (21/4) στο Southampton General Hospital, ενώ

τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (24/4), έχασε τη μάχη με την νόσο η δίδυμη αδερφή της, Έμα, που είχε εργαστεί και αυτή στο ίδιο νοσοκομείο για εννέα χρόνια και είχε αποχωρήσει το 2013..

news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button