ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στη δημοσιογραφική πιάτσα – Νεκρός ο Βαγγέλης Βασιλειάδης

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη, Βαγγέλη Βασιλειάδη, από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε «χτυπηθεί» από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης επί σειρά ετών του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ξάνθης FM100, διατέλεσε μεταξύ άλλων τηλεοπτικός ανταποκριτής για το MEGA, τον ANT1, το ΣΚΑΙ, το STAR, τον Alpha

αλλά και διεθνή δίκτυα ενημέρωσης ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ιστοσελίδα και διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι. Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Νεκρός ο γνωστός παθολόγος Νίκος Μπαραμπούτης

Θύμα του κορονοϊού είναι και ο γιατρός και πρώην υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μπαραμπούτης από την Αμάρυνθο.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, άφησε την τελευταία του πνοή, πριν λίγα 24ωρα, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αττικής που νοσηλευόταν, ενώ ήταν ανεμβολίαστος.

Ήταν γιατρός παθολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ στην Εύβοια, ενώ πρόσφατα είχε προσχωρήσει πολιτικά στο κίνημα «Έλληνες για την Πατρίδα».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button