ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το μηχανάκι 5χρονο, τον «πλάκωσε» στις κλωτσιές και τον εγκατέλειψε

Μηχανάκι στη Λαμία παρέσυρε 5χρονο παιδί και σαν να μην έφτανε αυτό, οι επιβαίνοντες το κλώτησαν και το εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο με την παράσυρση πεντάχρονου αγοριού, στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος των Ρομά, Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός από το μηχανάκι όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά το χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το πόδι και στη συνέχεια το έσκασε.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει;

Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει εύλογα ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button