ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ τροχαίο στην Κρήτη-Νεκρός ο Ηλίας Γεωργαλής. 

ΘΛΙΨΗ τροχαίο στην Κρήτη-Νεκρός ο Ηλίας Γεωργαλής.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Φρικτό τροχαίο στο Τυμπάκι της Κρήτης με θύμα τον 22χρονο Ηλία Γεωργαλή. Η άσφαλτος του νησιού βάφτηκε ξανά με αίμα.

Ένας 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 3.30 μ.μ. όταν η μοτοσικλέτα του “καρφώθηκε” σε δέντρο, στο ύψος του νεκροταφείου στο Τυμπάκι.

Ο οδηγός-σύμφωνα με το cretalive- δεν τα κατάφερε παρά το ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Σε καλή κατάσταση είναι ο δεύτερος αναβάτης, ένας 17χρονος. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του τροχαίου είναι το γεγονός ότι το δέντρο στο οποίο προσέκρουσε η μοτοσικλέτα εκριζώθηκε.

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Ιντζόγλου

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 75 ετών ένας από τους θρύλους του Πανιωνίου και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Θανάση Ιντζόγλου, ο οποίος και συμμετείχε σε κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Θανάσης Ιντζόγλου αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για 14 συναπτά έτη και ήταν μέλος της μυθικής ομάδας της σεζόν 1970-71, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button