ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλιβερό. Νεκρός ο 39χρονος Αγαμέμνωνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο προχθές το απόγευμα παραπονούταν για πόνους στα χέρια. Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα και έτσι έμεινε στο σπίτι και δεν πήγε στο Νοσοκομείο ταλαιπωρημένος από εργασίες στα χωράφια.

Ο 39χρονος ξάπλωσε στον καναπέ του σαλονιού του για να ξεκουραστεί και χθες το πρωί σηκώθηκε για να επισκεφτεί γιατρό, αλλά ενώ ετοιμαζόταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Θλιβερό. Νεκρός ο 39χρονος Αγαμέμνωνας Στρατής

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η σύζυγός του φέρεται να τον εντόπισε χωρίς αναπνοή γύρω στις 8.45 το πρωί και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,

το οποίο δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν, ψιλόβροχο και αυξημένη κίνηση οχημάτων, έφθασε στον τόπο με καθυστέρηση τουλάχιστον 17 λεπτών.

Στο μεταξύ, η σύζυγος κατόπιν οδηγιών από το ΕΚΑΒ προχώρησε η ίδια σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά μάταια.

Ο άτυχος άνδρας δεν επανερχόταν στη ζωή ούτε όταν συνέχισε την ΚΑΡΠΑ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ούτε όταν διασωληνώθηκε.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διακομίστηκε νεκρός στις 9.30 το πρωί και εκεί διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του ο οποίος προήλθε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιο πιθανόν εκτιμάται ότι είναι ο 39χρονος να υπέστη προχθές επεισόδιο με την καρδιά του δίχως να το αντιληφθεί και η κατάσταση της υγείας του

επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 4 το απόγευμα από τον Αγιο Αθανάσιο Ανω Λεχωνίων.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button