ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Επίθεση στην Καισαριανή: Μαθεύτηκε τι περιείχε η σύριγγα που κάρφωσε σε 26χρονη άγνωστος

Καισαριανή: Το χρονικό της τραγωδίας

Σπέρμα φαίνεται πως περιείχε η σύριγγα με την οποία άγνωστός έκανε την επίθεση σε μια 26χρονη κοπέλα στην Καισαριανή. Η επίθεση συνέβη στη μέση ενός πεζοδρομίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29.08.23).

Όπως φαίνεται στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ, ο άγνωστος άνδρας ακολουθούσε την 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Προσεγγίζοντάς την πολύ κοντά κι ενώ ήταν από πίσω της, της επιτέθηκε με τη σύριγγα, τρυπώντάς την ψηλά στο πόδι της, πάνω από το ρούχο, που φορούσε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έγινε «καπνός».

Η 26χρονη κατήγγειλε την αδιανόητη επίθεση εις βάρος της δύο μέρες μετά και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Στιγμιότυπα από την επίθεση στην Καισαριανή

 

 

 

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button