ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαστούκισε τον γιο του ο πατέρας του υβριστή blogger – “Έκανα Λαθος* είπε απολογούμενος ο 25χρονος όταν τον συνέλαβαν!!

 

 

Με ένα χαστούκι στον γιο του αντέδρασε ο πατέρας του 25χρονουblogger, ενός από τους τρεις υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του για να τον συλλάβει. Ο 25χρονος φοιτητής Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας, φέρεται να είπε «έκανα μ…», πριν του περάσουν τις χειροπέδες.

Ποιοι είναι οι τρεις υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το «προφίλ» των τριών συλληφθέντων -από τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχει διερευνήσει η αστυνομία- έδωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, περιγράφοντας ότι πρόκειται για άτομα με ακραίες αντιλήψειςκαι αναφέροντας ότι πιθανολογείται και η εμπλοκή ενός ακόμη τέταρτου ατόμου που έκανε αναρτήσεις υβριστικές στο twitter και του οποίου το ψηφιακό ίχνος ερευνάται.

Συνολικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thetoc.gr έχουν εντοπιστεί 26 ίχνη στο to-fresko.blogspot.com απ΄όπου εκτοξευόταν παραλήρημα ύβρεων σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ολα δείχνουν ότι και τα 26 ίχνη προέρχονται από τους τρεις συλληφθέντες, ενώ η ανάλυση των ηλεκτρονικών πειστηρίων θα δείξει ποιος ήταν ο διαχειριστής. Εκτιμάται, από την μέχρι στιγμής έρευνα, ότι ήταν ο 28χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σεσημασμένος, βιαστής ο 50χρονος

Το πιο… γνώριμο πρόσωπο για την αστυνομία, είναι ο 50χρονος που συνελήφθη, καθώς πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό. Εχει εκτίσει ποινή 10 χρόνων στις φυλακές και είναι φορτωμένος με αδικήματα όπως βιασμός, ναρκωτικά, οπλοχρησία και άλλα. Ο 50χρονος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν πιθανή σύνδεση των δραστών με τον τόπο που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης υφίστατο τον εκφοβισμό και τα «καψώνια». Δηλαδή, με τα Ιωάννινα.

Το blog, πάνως, «έπεσε» τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων. Στην τελευταία ανάρτησή τους στόχευαν κατευθείαν τον προϊστάμενο της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που τον αποκαλούσαν «Σφακα – μπάσταρδε»…

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button