ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση που σοκάρει τον πλανήτη

Στη σύλληψη ενός 13χρονου για τη δολοφονία της 39χρονης μητέρας του ενώ αυτή κοιμόταν έχοντας στο πλάι της τη μόλις 14 ημερών νεογέννητη αδελφή του προχώρησαν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Ντέρεκ Ρόζα, όπως είναι το όνομα του 13χρονου, κατηγορείται με τις διατάξεις περί ανηλίκων για τη δολοφονία της μητέρα του Ιρίνα Γκαρσία ωστόσο τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα επειδή βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού

Το σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο ίδιος ο 13χρονος κάλεσε την αστυνομία και είπε «μόλις σκότωσα τη μητέρα μου».

 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα που ζει η οικογένεια βρήκαν την Γκαρσία νεκρή στο υπνοδωμάτιο λίγα εκατοστά μακριά από μια κούνια μέσα στην οποία βρισκόταν η 14 ημερών κόρη της, η οποία δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Κατά την εκτίμηση των αστυνομικών ο 13χρονος περίμενε η μητέρα του να πέσει για ύπνο πριν να την μαχαιρώσει αρκετές φορές στο λαιμό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρόσα ήταν ευγενικός και απολογητικός στις συνομιλιές του με τους αστυνομικούς «κάτι που δεν θα περίμενες μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα με έναν τέτοιο σκηνικό δολοφονίας».

Όπως σημειώνει η New York Post ο 13χρονος, ο οποίος ήταν ένας άριστος μαθητής στο σχολείο του, ήταν στο διαμέρισμα το μοιραίο βράδυ με την νεογέννητη αδερφή του και τη μητέρα τους καθώς ο θετός του πατέρας ήταν στη Τζόρτζια.

Ο Ρόσα δεν έχει κάποιο παρελθόν ψυχολογικού προβλήματος και φέρεται να τα πήγαινε καλά με τον θετό πατέρα του, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το κίνητρο του 13χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία όσνο αφορά γιατί δολοφόνησε τη μητέρα του.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button