ΘΑΥΜΑΤΑ

Αμετρητα τα θαυματα του Αρχαγγελου Μιχαηλ : Δειτε μερικα !!

1) Από το χωριό της Κ. της Χαλκιδικής, κάποια οικογένεια είχε ένα παιδί το οποίο αρρώστησε βαριά, δεν μιλούσε και πήγαινε διαρκώς από το κακό στο χειρότερο. Ένα βράδυ η μητέρα του είδε σε όνειρο ένα Ναό και μία φωνή να την καλεί να φέρει το παιδί της στο χωριό Ταξιάρχης. Η μητέρα με την ελπίδα στη καρδιά, πήρε το παιδί και ξεκίνησε να το φέρει στο χωριό.
Όταν έφτασε και αντίκρισε την Εκκλησία, κατάλαβε ότι ήταν αυτή που είχε δει στο όνειρό της. Το παιδί θεραπεύτηκε εντελώς και σε ανάμνηση αυτού του θαύματος, μεγαλώνοντας, έβαζε κάθε χρόνο ένα λεωφορείο από το μέρος που κατάγονταν και έρχονταν να προσκυνήσουν τον Άγιο Ταξιάρχη. (Η παράδοση αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα).Θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι το όνομα του παιδιού που θεραπεύτηκε ήταν Μιχάλης!!!!

2)Κυρία από τη Θεσσαλονίκη, η οποία μας επισκέφτηκε στο Ναό μας, μέσα στο τρέχον έτος (2006), εργαζόμενη στο Υπουργείο …. Και η οποία ονομαστικά μας κατέθεσε την Θεϊκή παρέμβαση του Αρχαγγέλου στη ζωή της, μας ανέφερε ότι πριν λίγο καιρό φίλοι της από το χωριό Γαλάτιστα της Χαλκιδικής την έφεραν στο Ταξιάρχη για προσκύνημα επειδή είχε παρουσιαστεί όγκος στο αυτί της και έπρεπε να κάνει εγχείρηση. Παρακάλεσε τον Αρχάγγελο κλαίγοντας να αφαιρέσει με το σπαθί του τον όγκο και στην εξετάσεις που έκανε πριν την επέμβαση ο όγκος είχε εξαφανιστεί ΄΄ λες και τον είχαν κόψει με μαχαίρι΄΄, είπαν οι γιατροί. Για περισσότεροι σιγουριά επισκέφτηκε και Νοσοκομείο στην Αγγλία όπου και εκεί της είπαν ότι δεν υπήρχε πια όγκος.

3)Κάποιο παλικάρι από το χωριό Γ. της Χαλκιδικής, έπαθε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, αρκετά σοβαρό.
Το αυτοκίνητο έπαθε μεγάλη ζημιά και το παιδί έμεινε αναίσθητο και αβοήθητο για πολύ ώρα, επειδή το μέρος που είχε πέσει δεν ήταν εμφανές από το δρόμο.
Δύο αμάξια που έτυχε να περάσουν από εκεί και να το δουν, το βοήθησαν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το παλικάρι, ενώ ήταν ακόμη αναίσθητο και χωρίς να έχει έρθει ποτέ στο χωριό μας, καθώς το μετέφεραν στο νοσοκομείο, μέσα στο παραμιλητό του, έλεγε συνέχεια “Ταξιάρχης – Ταξιαρχών”, σαν να συζητούσε με κάποιον.
Μετά από λίγο καιρό το παιδί έγινε εντελώς καλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα των ανθρώπων που τον βοήθησαν ήταν Άγγελος και Μιχάλης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button